Binnenkort
  • Geen evenementen

Date a Dog: het concept

Date a Dog is de gelegenheid om zwerf- en tweedekanshondjes te komen ontmoeten op café, en je toekomstige 4-potige partner te vinden.
Adoptiehonden van verschillende partner-verenigingen komen (met begeleider) naar de locatie en lopen er vrij rond tussen de bezoekers.

In een relaxte sfeer kun je genieten van het gezelschap van de honden, en kunnen zij positieve ervaring opdoen met onbekende mensen en andere honden.
De begeleiders van de honden staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij helpen ook de adoptie waar te maken wanneer een goede match ontstaat tussen hond en mens.
Daarnaast kun je bij Hugs with Tails natuurlijk ook terecht voor hugs ! Onze knuffelhonden zijn ook van de partij.

Om de samenwerking ook voor onze gastvrouw of -heer interessant te houden, verzoeken wij onze bezoekers om minstens één consumptie te nuttigen tijdens Date a Dog.

 

Mensen- en dierenwelzijn:

Respecteer de dieren en de veiligheid van alle aanwezigen door de instructies van de vrijwilligers en begeleiders na te leven.

Kinderen blijven onder het toezicht en de verantwoordelijkheid van hun ouders.

Je eigen huisdier mag Date a Dog helaas niet betreden. We willen het aantal aanwezige honden onder controle hebben om de vrede en het evenwicht tussen de reeds aanwezige adoptie- en knuffelhonden niet te verstoren.

Date a Dog I: hoe is het gegaan ?

Zaterdag 4 mei waren wij te gast bij Tania Van Rijsselberghe van brasserie Artikel 71 in Gent.

Eerst en vooral willen wij melden dat we heel blij zijn met onze vrijwilligers en hun inzet, en ook heel blij met Tania als host bij de brasserie !

Qua bezoekers: dat mochten er wel wat meer zijn, maar we zijn heel blij dat de bezoekers die er waren, ook echt interesse hadden in adoptie alsook met veel respect met de dieren omgingen.

De partners: we hebben kunnen rekenen op de medewerking van Happy Dog Maspalomas, PAWer en VZW Be Happy Dog, en op de zeer toegeweide pleegmama van Mikey.

De hondjes: de honden hebben allemaal heel flink hun best gedaan. Voor sommigen was het moeilijker dan voor anderen, sommigen waren enthousiaster dan anderen. De socialere hondjes hebben genoten van de vele beschikbare knuffels, of zelfs gespeeld met de andere honden. De minder sociale hadden wat meer behoefte aan rust of ruimte, en die kregen ze ook. Maar allemaal hebben ze hun best gedaan, veel geleerd, en laten zien wat ze konden.

De foto’s: we zijn ontzettend dankbaar voor het prachtige album van Lu’s Fotokoekje, alsook voor het album van onze eigen getalenteerde vrijwilliger.

Ter adoptie

Dit is Mikey, onze special guest.
Mikey komt zaterdag 4 mei mensen knuffelen op Date a Dog, en misschien zijn nieuwe baasje ontmoeten.

Dit is Iza.

Deze lieve meid komt zaterdag 4 mei naar Date a Dog met VZW Be Happy Dog.

(tenzij Iza ondertussen geadopteerd wordt, natuurlijk)

Deze knappe jongen is Luca !
Luca komt zaterdag ‘ mei naar Date a Dog met VZW Be Happy Dog.

Geadopteerd

Deze speelvogel is Roan !

Roan is ter adoptie bij Happy Dog Maspalomas Nederland en komt zaterdag 4 mei mee met onze eigen vrijwilligers.