fbpx
Binnenkort
  • Geen evenementen

Date a Dog: het concept

Date a Dog is de gelegenheid om zwerf- en tweedekanshondjes te komen ontmoeten op café, en je toekomstige 4-potige partner te vinden.
Adoptiehonden van verschillende partner-verenigingen komen (met begeleider) naar de locatie en lopen er vrij rond tussen de bezoekers.

In een relaxte sfeer kun je genieten van het gezelschap van de honden, en kunnen zij positieve ervaring opdoen met onbekende mensen en andere honden.
De begeleiders van de honden staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij helpen ook de adoptie waar te maken wanneer een goede match ontstaat tussen hond en mens.
Daarnaast kun je bij Hugs with Tails natuurlijk ook terecht voor hugs ! Onze knuffelhonden zijn ook van de partij.

Om de samenwerking ook voor onze gastvrouw of -heer interessant te houden, verzoeken wij onze bezoekers om minstens één consumptie te nuttigen tijdens Date a Dog.

 

Mensen- en dierenwelzijn:

Respecteer de dieren en de veiligheid van alle aanwezigen door de instructies van de vrijwilligers en begeleiders na te leven.

Kinderen blijven onder het toezicht en de verantwoordelijkheid van hun ouders.

Je eigen huisdier mag Date a Dog helaas niet betreden. We willen het aantal aanwezige honden onder controle hebben om de vrede en het evenwicht tussen de reeds aanwezige adoptie- en knuffelhonden niet te verstoren.